Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα φωτογράφων με μεράκι και ενθουσιασμό για τη φωτογραφία, με διάθεση για καινοτομία και χρήση των νέων τεχνολογιών και με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων.

Είναι δεδομένο πως σήμερα η ψηφιακή φωτογραφία και οι νέες τεχνολογίες έχουν διευκολύνει και πολλαπλασιάσει τις λήψεις όλων μας και έχουν δώσει τη δυνατότητα της έκφρασης μέσω της εικόνας ακόμα και στον κάτοχο ενός τηλεφώνου. Αυτές οι εικόνες όμως όσο εύκολα δημιουργούνται τόσο φευγαλέα τις προσπερνάμε γιατί έχουμε αμελήσει το να τις τυπώνουμε, να τις αισθανόμαστε, να τις χαϊδεύουμε… Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κρατήσετε την ανάμνησή τους αναλλοίωτη στο χρόνο, να προσφέρετε πρωτότυπα δώρα σε φίλους και αγαπημένους, να κάνετε τέχνη…

Συνδυάζοντας τις γνώσεις μας και τα ενδιαφέροντά μας θελήσαμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκτύπωσης των φωτογραφιών σας, των στιγμών σας, της ματιάς σας… έτσι γεννήθηκε το instaprints!

Μέσω της σελίδας αυτής μπορείτε με πολύ εύκολα βήματα να τυπώσετε φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη και στυλ απευθείας από τον λογαριασμό σας στο instagram ή από αποθηκευμένες εικόνες στον υπολογιστή σας χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Η ομάδα μας, ο εξοπλισμός μας και η επιλογή των υλικών που έχουμε κάνει, σας εγγυώνται πως θα μείνετε ενθουσιασμένοι από την ποιότητα του αποτελέσματος!

Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και το 3DHUB.gr για επαγγελματικές υπηρεσίες 3D εκτύπωσης και 3D σάρωσης αλλά και επιλεγμένο εξοπλισμό και αναλώσιμα τρισδιάστατων εκτυπωτών!

Google+